Nieuws

Nieuws

Coupe de Maarsseveen

De Coupe de Maarsseveen staat weer voor de deur! Zaterdag 7 juli 2018 is het weer zover. Inschrijven kan tot 4 juli 2018, maar eerder is leukerder!

Schrijf jezelf en je team in via skydivehilversum.nl/coupe.

Open dag Skydive Hilversum

Op 7 april openen we het springseizoen met een dag samen springen, lachen en vooral genieten van het mooie weer. Voor ons een goede reden voor een feestje, want wij parachutisten hebben het natuurlijk maar wat zwaar in de winter.

Onze club is die dag open voor iedereen die geïnteresseerd is in parachutespringen. Ook als je wil leren parachutespringen of als je gewoon eens wilt komen kijken, we zijn de hele dag geopend. Voor jong en oud, voor skydivers, bijna-skydivers en niet-skydivers.

We organiseren onder andere:

 • uitleg over het vouwen van een parachute
 • skydive-video’s met uitleg
 • rondleidingen over de dropzone
 • selfie met het vliegtuig
 • uitleg door piloten en parachutisten
 • ruimschoots koffie en thee

  Voor de parachutist die nog een medische keuring nodig heeft is er de hele dag een arts aanwezig die de keuring voor je kan verzorgen. Ook is er gedurende deze dag een opleiding parachutespringen die gegeven wordt. Er is de hele dag genoeg te zien en te gebeuren in en rond onze hangar. Zowel voor ervaren skydivers als geïnteresseerden uit de omgeving staan onze deuren de 7e april extra ver open. De open dag begint om 10 uur en zal tot 15 uur duren. Voor de doorgewinterde skydiver zijn we uiteraard de gehele dag geopend, en springen we van 10 tot sunset.

 • Nieuw logo

  Skydiven boven Midden Nederland!

  Ben je parachutist of ben je skydiver? Of ben je aan het skydiven totdat je je parachute opent? Wordt het dan parachutespringen?

  Wij zijn Parachutisten Centrum Midden Nederland. Een gezellige vereniging in het midden van het land, en wij doen aan parachutespringen. En aan skydiven, want dat kunnen wij hier ook. En dat alles in Hilversum.

  Omdat skydiven meer van deze tijd is en ‘midden nederland’ nergens op de borden staat, hebben wij ons logo veranderd.  PCMN nieuwe stijl! Meer van deze tijd, een herkenbaardere parachute en parachutist (skydiver). En we weten weer WAAR precies we in het midden van het land zitten.

  Dus kom vooral lekker springen (skydiven) want dat is tenslotte waar het allemaal om draait bij PCMN, Skydive Hilversum! Lekker centraal in Midden Nederland, dus.